Waar staat de PR commissie voor?

De primaire doelstelling van de PR commissie is: Ondersteuning bieden aan het kader van OBS De Wissel op het gebied van publiciteit, communicatie & imago, teneinde de doelgroep in het zorggebied te bereiken, zodat er voldoende instroom van leerlingen –nu en in de toekomst- zal plaatsvinden.

Wat kunt u van de PR commissie verwachten? Enkele kernzaken:

• Inhoud geven aan het sponsorbeleid. Door middel van actieve acquisitie trachten wij als PR commissie een extra geldstroom te realiseren, waarmee OBS De Wissel in ruime zin inhoud kan geven aan o.a. publicaties, imagoversterkende initiatieven, inloopavonden & culturele activiteiten in het belang van onze leerlingen.
  • Blijvend ondersteuning bieden ten aanzien van het formuleren, uitbouwen en borgen van de missie/visie van OBS De Wissel door middel van het communicatieprotocol en publicaties in het algemeen.
  • Breed uitdragen van de missie/visie van OBS De Wissel.
  • Als vraagbaak fungeren voor OR en MR en overige geledingen binnen OBS De Wissel.

Bovenstaand is een kleine greep uit de initiatieven van de huidige PR commissie. Wij blijven ons, als enthousiaste vrijwilligers, graag inzetten voor OBS De Wissel. Wij blijven daarbij denken en handelen vanuit kansen en uitdagingen. Uiteraard staan onze leerlingen altijd centraal bij alle PR initiatieven, die opgepakt en uitgevoerd worden.

Leden van de PR commissie

Manon Hoiting